W naszym asortymencie znajdą Państwo dobrej jakości peklosól przeznaczoną do peklowania mięs i wędlin. Towar, który oferujemy jest pozbawiony alergenów, substancji GMO, a także glutenu. Sól peklowana w 98% składa się z chlorku sodu (NaCl). Resztę jej zawartości stanowią azotyny sodu (w stężeniu od 0,4% do 0,9%), a także substancja przeciwzbrylająca E536- K4Fe(CN) 6 max.10mg/kg. Produkt nadaje aromatu oraz poprawia smak wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Pozwala również na zachowanie ich właściwego koloru, a także przedłuża żywotność i chroni bakteriami.

Sól przechowujemy w odpowiednio zabezpieczonej hali, co pozwala na zachowanie jej drogocennych właściwości. Dysponujemy własnym taborem pojazdów. Większość naszych samochodów wyposażona jest w specjalne windy samowyładowcze. Zamówione produkty dowozimy w dowolne miejsce w Polce lub za granicą. Towar sprzedajemy w workach pakowanych po 2 lub 25 kilogramów.

Jeśli są Państwo zainteresowani naszą propozycją, zachęcamy do wypełnienia formularza na naszej stronie lub też bezpośredniego kontaktu z naszym przedstawicielem pod numerem telefonu +48 65 540 57 54.


Pełna oferta peklosoli od Gaster Sól